my invisible text
Categories
  • TIMELINE

Why has SL9 not installed correctly? Any advice please?

<<

User avatar

5 Star Contributor

Posts: 3556

Joined: Fri Aug 05, 2005 11:55 am

Country: United Kingdom (uk)




Post Tue Sep 13, 2011 8:58 pm

Why has SL9 not installed correctly? Any advice please?

As per title, I have installed Signlab twice this evening, and VPM doesnt appear to be anywhere, so I cannot even proceed to stage 2-printer installation! I am becoming so frustrated, I have enough problems without wasting more hours.
If anyone has any ideas please can you share them!

Thanks, a totally knackered Lorraine
<<

User avatar

Posts: 8

Joined: Sun Jun 05, 2011 3:03 pm





Post Tue Sep 13, 2011 9:46 pm

Sign lab installation issue

Hi Lorraine if you give me a call I can explain what is happening it's not a problem my home no is at the Dog, Dave
<<

User avatar

5 Star Contributor

Posts: 2439

Joined: Mon Jan 07, 2002 1:00 am





Post Tue Sep 13, 2011 10:15 pm

Lorraine you bought Signlab for VersaWorks, it uses your existing RIP not the Signlab one?
<<

User avatar

5 Star Contributor

Posts: 3556

Joined: Fri Aug 05, 2005 11:55 am

Country: United Kingdom (uk)




Post Tue Sep 13, 2011 10:56 pm

Hi Brian, thanks, Dave left a message at the pub, with words to the same effect. It's just that the manual tells you to install the printer from VPM, so was looking for it. Spent HOURS fretting, why can't instructions be clear?
I was going to install the printer on the work (main) computer rather than installing SL on the Versaworks printer, as this one is not on the net, and apparently I need SP 3 to install SL on it, don't know how to do this when not on the net.
The work computer is not loading /automatically installing the Versacamm, and I don't have the installation software, so kind of up a creek without a paddle, whichever way I go.....unless someone knows differently, of course!

Lorraine
<<

User avatar

L-Gold Member
L-Gold Member

Posts: 7083

Joined: Sat Dec 13, 2003 4:02 pm





Post Tue Sep 13, 2011 11:08 pm

I need SP 3 to install SL on it, don't know how to do this when not on the net.


download sp3 saving to disk then copy to cd to copy on to the other computer. then run it

chris
<<

User avatar

5 Star Contributor

Posts: 3556

Joined: Fri Aug 05, 2005 11:55 am

Country: United Kingdom (uk)




Post Thu Sep 15, 2011 4:40 pm

Thanks Chris. I ended up downloading Versaworks onto the main computer, plugged the Versacamm into same computer, couple of tweeks, and hey presto! Printing and cutting like a dream. I am chuffed to bits with how quickly the printer is working, and how easy it is printing to Versaworks. Thanks for the advice from all of you who helped.

Lorraine

Return to Signlab Software



Who is online

Registered users:
No registered users

 

Who is Online

In total there are 93 users online ::
1 registered, 0 hidden and 92 guests
[based on past 5 minutes]

Most users ever online was
808 on Sun May 03, 2020 6:49 pm

Registered users:
No registered users

Copyright © 2000 - 2020 Robert Lambie