my invisible text
Categories
  • TIMELINE

can anyone help please with flexisign problem?

<<

1 Star Contributor

Posts: 15

Joined: Fri Jul 28, 2006 6:13 pm





Post Sat Oct 21, 2006 1:09 pm

can anyone help please with flexisign problem?

I cannot get Flexi to talk to production manager. When I choose cut/plot from the menu in Flexi the Production manager program opens but not the actual work cutting layout window. I get an options box to select "on this computer" (which I select) or network. I then get a production manager "time-out" message "try again". When I try again the error messages go round in a loop back to select "this computer/network"etc).

I can open the production manager and see my plotter set-up named on the lefthand side and the port connection and plotter type are ok.

Things worked fine minutes earlier from starting the m/c up but a security software update downloaded whilst Flexi was open and I clicked "restart to install" After this Flexi could be opened ok but when I selected "cut/plot" productuion manager wouldn't open at all and I got an error message (can't remember wording) when I clicked on it I got the "production manager timeout" message.

I then cleared preferences and reopened Flexi. I clicked cut/plot and added my plotter to the set-up. Production manager opened but only came up with the loop "connect to this computer" and "production manager time out"

Regards, Mike.
<<

User avatar

4 Star Contributor

Posts: 351

Joined: Sat Oct 02, 2004 10:24 pm





Post Sat Oct 21, 2006 1:35 pm

Mike,

Possibly a firewall problem - make sure your firewall allows flexi. For some reason it routes that way.

Martin
<<

1 Star Contributor

Posts: 46

Joined: Wed Jul 19, 2006 4:24 pm





Post Sat Oct 21, 2006 1:44 pm

FlexiSign Pro Prod'n manager

i had the same thing and it was windows updates that was the problem
<<

Posts: 5

Joined: Fri Oct 14, 2005 10:50 am





Post Sat Oct 21, 2006 2:30 pm

No help with this reply i know, but how much does flexi cost?
I heard it was a few thousand but wondered if you could get it in modules like i heard you could with signlab?



Katelyn
<<

1 Star Contributor

Posts: 15

Joined: Fri Jul 28, 2006 6:13 pm





Post Sat Oct 21, 2006 2:33 pm

Seems to have sorted itself out.

I tried the same thing three times and no success. Then rebooted m/c, cleared all Flixi preferences, tried again and it worked! No idea of which element worked out of all the ones tried though. I kind of glaze over when I have to start digging through the detailed workings of these types of software.

Thanks very much for your replies...

Regards, Mike.
<<

User avatar

5 Star Contributor

Posts: 1202

Joined: Tue Oct 28, 2003 3:07 pm





Post Sun Oct 22, 2006 11:10 am

Clearing the preferences usually works
<<

User avatar

5 Star Contributor

Posts: 1202

Joined: Tue Oct 28, 2003 3:07 pm





Post Wed Nov 15, 2006 2:50 am

Turn off TCP connection in prefrences
Was a problem with earlier versions

Return to Flexi Sign Software



Who is online

Registered users:
No registered users

 

About
Contact
Board Rules
Membership
Terms & Conditions

 

Signapp - iPhone & iPad
Signapp - Android
Vehicle Wrap Training
Vinyl Application Training
Vehicle Wrap Accreditation
UK Sign Group
Site Membership
Advertising
Videos
International Sign Association UK
Large Format Review

 

 

Who is Online

In total there are 84 users online ::
2 registered, 0 hidden and 82 guests
[based on past 5 minutes]

Most users ever online was
378 on Wed Oct 23, 2019 11:51 pm

Registered users:
No registered users

Copyright © 2000 - 2020 Robert Lambie